Στήριξέ μας

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού – που φέτος συμπληρώνει 43 χρόνια συνεχούς δράσης για τη φύση και την πολιτιστική μας κληρονομιά – στοχεύει να δώσει νέα ζωή σε αρκετά μονοπάτια ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ιστορικής σημασίας ή τουριστικού ενδιαφέροντος που διασώζονται ακόμη, με το πρόγραμμά της «Μονοπάτια Πολιτισμού».

Από το 1972 η ΕΛΛΕΤ αγωνίζεται με συνέπεια για την προστασία και την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και του πολιτισμού μας, έχοντας πετύχει πολλά χάρη στη συνδρομή χορηγών, επιστημόνων, εθελοντών, μελών και φίλων μας.

Για να συνεχίσουμε – σε δύσκολους καιρούς – βασιζόμαστε σε δωρεές, μεγάλες ή μικρές, από άτομα που συμμερίζονται τις αξίες μας και θέλουν να συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των στόχων μας.

Στηρίξτε κι εσείς, με το ποσό που επιθυμείτε, το συνολικό πρόγραμμα «Μονοπάτια Πολιτισμού» ή την περιοχή της επιλογής σας
α/ επιλέγοντας δωρεά μέσω Paypal
β/ επικοινωνώντας μαζί μας 210 – 32 25 245 (εσωτ. 2) / sepi@ellinikietairia.gr

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε όλο και περισσότερα, για τη διάσωση της μοναδικής φυσικής ομορφιάς της χώρας μας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, του πραγματικού μας πλούτου.
Επιλέγω μονοπάτι

Πάτμος
Σαντορίνη
Επίδαυρος
Σαμοθράκη
Αίγινα

Σας ευχαριστούμε!

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

210 – 32 25 245 (εσωτ. 2) / sepi@ellinikietairia.gr

Αφήστε ένα σχόλιο