0

Τι θα κάνετε φέτος την Πρωτομαγιά;

Η ΕΛΛΕΤ στο πλαίσιο του Προγράμματος «Μονοπάτια Πολιτισμού» προτείνει να καλωσορίσουμε όλοι τον Μάη σ΄ ένα μονοπάτι του τόπου μας, την Πέμπτη, 1η Μαΐου:

•    να περπατήσουμε με οικογένεια, φίλους και γνωστούς και να χαρούμε τα μονοπάτια της περιοχής μας σε μια ημέρα παραδοσιακά συνδεδεμένη με τη φύση,
•    να οργανώσουμε δράσεις της επιλογής μας: περιπάτους, καθαρισμούς, ξεναγήσεις, δημιουργία στεφανιών, μουσική εκδήλωση.
•    να προβάλλουμε τη δράση μας, στέλνοντας ως το απόγευμα της Πρωτομαγιάς φωτογραφίες και μικρά video στο sepi@ellinikietairia.gr , ώστε να προωθηθούν στους χορηγούς επικοινωνίας και στα social media.

Το μεγαλύτερο στεφάνι για τον Πύργο της Οινόης, στον Μαραθώνα!

Οι κάτοικοι της Αττικής μπορούν να περπατήσουν στα Μονοπάτια του Μαραθώνα, όπου στις 11:30 το πρωί και στην αρχή του Μονοπατιού 4 που ξεκινά από τον Πύργο της Οινόης – σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα και τα σχολεία της περιοχής – θα φτιάξουμε το μεγαλύτερο στεφάνι για τον Πύργο της Οινόης! Στη συνέχεια η Νίκη Κάπαρη θα διηγηθεί ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, εμπνευσμένο από τον Πύργο και το μονοπάτι, σε μουσική του Γιάννη Ψειμάδα.

Στην Αίγινα – στα πλαίσια των Μονοπατιών Πολιτισμού – σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή της ΕΛΛΕΤ, τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Αίγινας και τον Σύλλογο ΑΝΑΒΑΣΗ, οργανώνεται πικ-νικ στον αρχαίο Ελαιώνα, ενώ άλλες δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας.

Χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος: ΣΚΑΪ και ΣΚΑΪ 100,3.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ. 210-32 25 245 / sepi@ellinikietairia.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ προς Πύργο Οινόης
Από το Δημαρχείο του Οικισμού του Μαραθώνα ξεκινά μικρός δρόμος προς τον Πύργο της Οινόης.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο σημειωμένη την αρχή του μονοπατιού.
https://www.monopatiapolitismou.gr/cms/?p=247

Αφήστε ένα σχόλιο